Thuis

Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van TianPuAnBouwmaterialen, Ltd, ook als (TPA-Huisvesting) wordt bekend wordt begin opgericht in 2010 die. Sedertdien zijn wij een professionele fabrikant van de bouw van de staalstructuur, containerhuis, geprefabriceerd huis, traliewerk, lichte staalvilla, sandwichpaneel, en geprofileerd staal met ISO9001&SGS-certificatie geweest. Wij hebben twee productieworkshops met een totale oppervlakte van 20,000sqare-metersinstallatie en uitgerust met een automatische bespuitende lijn. Onze capaciteit is ongeveer 1000,000 vierkante meters jaarlijkse output.

deze jaren, hebben wij een goed team dat beroep in ontwerp, installatie, en de uitvoer op het overzee bedrijfsgebied. Wij geloven gebaseerd op wat wij in binnenlands hebben gedaan, kunnen wij betere staalstructuren, prefabhuizen, lichte staalvilla's, containerhuizen, traliewerk, vensters, en deuren rond de wereld doen.

De kwaliteit is de stichting van succes en de Innovatie is de bron van ontwikkeling. Ons uniek proces is toegewijd aan het ontwerpen van een mooie, veilige, ruime plaats voor u. Wij brengen ons enthousiasme en streven ernaar om het te maken gebeuren!
 

 

BEDRIJFcultuur
Onze Visie: Om de globale leider in de prefabhuisvestingsindustrieën te zijn.
Onze Opdracht: Het samengestelde beroemde merk, ontwikkelt de gediversifieerde industrieën.
Onze Geest: Realistische eerlijkheid, Exploratie, Innovatie
Onze Dienst: Wij kunnen de deskundigheid van het huisontwerp, bouwkennis verstrekken u uw douanehuis in een korte tijd en binnen uw begroting moet bouwen. Wij helpen u om het evenwicht tussen kwaliteit, functie, en kosten te bereiken. De positieve Verkoop en Naverkoopdiensten worden altijd goed beoordeeld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij kunnen de deskundigheid van het huisontwerp, bouwkennis verstrekken u uw douanehuis in een korte tijd en binnen uw begroting moet bouwen. En help u om het evenwicht tussen kwaliteit, functie, en kosten te bereiken. Dank aan de beheergroep die uit deskundigen en bedrijfsberoeps van de industrie 60 werknemers bestaat heeft, het bedrijf bij gestadig het stijgen deze weinig jaren gehouden. Wij zijn geëngageerd aan het verlenen van prima kwaliteit en de professionele verkoopdiensten aan elk van onze cliënten. Wij hebben over de hele wereld cliënten zoals Angola, Palau, de Maldiven, Ethiopië, Tanzania, de Caraïben, Zuid-Afrika, Oostenrijk, U A E, Thailand, Maleisië, Vietnam, Peru, Australië, Cyprus.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : TPA-huisvesting

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Certificaten China Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Certificaten China Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Certificaten China Foshan Tianpuan Building Materials Technology Co., Ltd. Certificaten